Η εταιρεία μας

Η Εταιρεία μας

H εταιρία ΗΧΟΚΑΛΥΨΗ ιδρύθηκε, από τους Πράσινο Αλέξανδρο και Μέγγο Δημήτριο, το έτος 1998 και έχει ως έδρα την Τρίπολη Αρκαδίας.

Δραστηριοποιείται τόσο στην Πελοπόννησο (Αργολίδα , Αρκαδία , Αχαϊα , Ηλεία , Κορινθία , Λακωνία , Μεσσηνία) και την Αττική , αλλα και σε ολόκληρη την επικράτεια , προσφέροντας μουσική κάλυψη οποιασδήποτε εκδήλωσης   (Γάμους, Βαπτίσεις, Parties, Συνέδρια, Χορούς συλλόγων και σωματείων, Εγκαίνια καταστημάτων, Αποκριάτικους χορούς, Ρεβεγιόν,Live κ.ά.).

Με πάνω από 5000 καλύψεις εκδηλώσεων στο ενεργητικό μας, εγγυόμαστε για την άκρως επαγγελματικού επιπέδου μουσική κάλυψη της εκδήλωσής σας, από έμπειρους Dj’s και ηχολήπτες.

The sun setting through a dense forest.
Wind turbines standing on a grassy plain, against a blue sky.
The sun shining over a ridge leading down into the shore. In the distance, a car drives down a road.

Προσφέρουμε τεράστια γκάμα μουσικών επιλογών (όλα τα είδη μουσικής), καθώς επίσης και όλα τα απαραίτητα ηχητικά και φωτιστικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας (Ηχεία, Μίκτες, Ενισχυτές, Φωτορυθμικά, Laser, Projectors, Videowall, κ.ά.) που απαιτούνται για την άρτια κάλυψη της εκδήλωσης που θέλετε να διοργανώσετε.

Υπάρχει η ευχέρεια πολλαπλών προγραμμάτων από μέρους μας, ανάλογα με το ύφος της εκδήλωσης, που σε συνεργασία με τις δικές σας επιθυμίες θα φέρουν το άριστο αποτέλεσμα.

Επίσης διαθέτουμε εξωτερικούς συνεργάτες που μας επιτρέπουν να ικανοποιήσουμε όλες σας τις επιθυμίες μέσα στον χώρο των γάμων ,parties,live και τις κάθε είδους εκδήλωσης που θα μας αναθέσετε.

Γνωρίζουμε, επίσης, ότι την καλύτερη διαφήμιση για εμάς είναι το αποτέλεσμα κάθε επιτυχημένης εκδήλωσης που θα μας ανατεθεί και ταυτόχρονα αυτή η επιτυχία περνά από την διασκέδαση των καλεσμένων από στόμα σε στόμα.

Έτσι, λοιπόν, κάθε φορά δίνουμε αφοσίωση και προσοχη σε κάθε λεπτομέρεια του γάμου ή του πάρτυ σας, ώστε εσείς και οι καλεσμένοι να απολαύσετε μια νύχτα αξέχαστη χορού και γλεντιού που θα θυμάστε για πάρα πολύ καιρό.

Για ποιους λόγους θα μας επιλέγατε:

Γιατί θέλετε έναν επαγγελματία Dj’s που παίρνει σοβαρά την δουλειά του και όχι για χόμπι.
Γιατί διαθέτουμε τον καλύτερο και ποιο σύγχρονο εξοπλισμό ήχου ,εικόνας (κτλ) .
Γιατί πάντα μαζί μας θα διαθέτουμε backup εξοπλισμό για τον αποκλεισμό τεχνικών προβλημάτων.
Γιατί θέλετε ο Dj’s να έχει μεγάλη ποικιλία μουσικών κομματιών, καλύπτοντας και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο σας.
Γιατί θα βρεθούμε όσες φορές και αν χρειαστούν για να διαλέξουμε το τραγούδι για την εισόδο σας , του πρώτου χορού και οτι χρειάζεται για την μοναδική στιγμή τις ζωής σας .
Γιατί θα σχεδιάσουμε μαζί το πλάνο του μουσικού πρόγραμματος που θα επακολουθήσει και αν δεν έχετε κάτι υπόψη σας μπορούμε εμείς να σας βοηθήσουμε σε αυτό.
Γιατί θα είμαστε στο κέντρο πρώτα από όλους και έτοιμοι για όλους για αυτή την μοναδική στιγμή τις ζωή σας.
Γιατί διαθέτουμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς σε σχέση με την ποιότητα και το αποτέλεσμα της επαγγελματικότητας που μας κάνει να διαπρέπουμε .
Γιατί πρέπει να ξέρετε ότι θα δείτε εμάς στην δεξίωση και όχι κάποιον άλλον όπως κάνουν κάποιες εταιρίες που κλείνουν και εμφανίζεται άλλος .