Η εταιρεία μας

Η Εταιρεία μας

ΗΧΟΚΑΛΥΨΗ.

H εταιρία ΗΧΟΚΑΛΥΨΗ ιδρύθηκε, από τους Πράσινο Αλέξανδρο και Μέγγο Δημήτριο, το έτος 1998 και έχει ως έδρα την Τρίπολη Αρκαδίας.

Δραστηριοποιείται τόσο στην Πελοπόννησο (Αργολίδα , Αρκαδία , Αχαΐα , Ηλεία , Κορινθία , Λακωνία , Μεσσηνία) και την Αττική , αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια , προσφέροντας μουσική κάλυψη οποιασδήποτε εκδήλωσης (Γάμους, Βαπτίσεις, Parties, Συνέδρια, Χορούς συλλόγων και σωματείων, Εγκαίνια καταστημάτων, Αποκριάτικους χορούς, Ρεβεγιόν,Live κ.ά.).

Dj Τρίπολη

Με πάνω από 5000 καλύψεις εκδηλώσεων στο ενεργητικό μας, εγγυόμαστε για την άκρως επαγγελματικού επιπέδου μουσική κάλυψη της εκδήλωσής σας, από έμπειρους Dj’s και ηχολήπτες.

Προσφέρουμε τεράστια γκάμα μουσικών επιλογών (όλα τα είδη μουσικής), καθώς επίσης και όλα τα απαραίτητα ηχητικά και φωτιστικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας (Ηχεία, Μίκτες, Ενισχυτές, Φωτορυθμικά, Laser, Projectors, Videowall, κ.ά.) που απαιτούνται για την άρτια κάλυψη της εκδήλωσης που θέλετε να διοργανώσετε.

Υπάρχει η ευχέρεια πολλαπλών προγραμμάτων από μέρους μας, ανάλογα με το ύφος της εκδήλωσης, που σε συνεργασία με τις δικές σας επιθυμίες θα φέρουν το άριστο αποτέλεσμα.

Επίσης διαθέτουμε εξωτερικούς συνεργάτες που μας επιτρέπουν να ικανοποιήσουμε όλες σας τις επιθυμίες μέσα στον χώρο των γάμων ,parties,live και τις κάθε είδους εκδήλωσης που θα μας αναθέσετε.