Συχνές Ερωτήσεις

1. Πόσο καιρό πριν πρέπει να κλείσουμε Dj;  

    Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το κομμάτι. Η καλύτερη χρονική επιλογή  είναι όταν κλείνετε τον χώρο της εκδήλωσης και την Εκκλησία.

2. Οι Djs κόβουν αποδείξεις; 

     Πολλοί Dj εκδηλώσεων στην χώρα μας ασκούν αυτό το επάγγελμα από χόμπι. Λίγοι από αυτούς είναι νόμιμοι και μπορούν να κόψουν απόδειξη ή τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών. Οι επαγγελματίες του χώρου και με τη νομική μορφή που έχει η εταιρία τους μπορούν να εκδώσουν αποδείξεις και τιμολόγια παροχής υπηρεσιών για κάθε υπηρεσία.

3. Εσείς σαν dj μπορείτε να παρέχεται Αποδείξεις και Τιμολόγια Παροχής Υπηρεσιών ;

     Και βεβαία, διότι με την νόμιμη μορφή που έχουμε σαν εταιρία  μπορούμε να σας παρέχουμε και ΑΠΥ & ΤΠΥ.

4. Υπάρχουν συνέπειες αν κάποιος dj δεν είναι νόμιμος και                         δεν έχει τα απαραίτητα χαρτιά ;

    Σε περίπτωση κάποιου έλεγχου από τις αρμόδιες νομικές Υπηρεσίες ΣΔΟΕ η εταιρία μας έχει πάντα τα νόμιμα παραστατικά ώστε να μην μπείτε σε περιπέτειες , π.χ : όπως  κατάσχεσης και αυτοφώρου διαδικασίας , και πρόστιμο στον ιδιοκτήτη του χώρου εκδήλωσης όπου είναι 10.500€ που προβλέπετε στην περίπτωση που έχετε προσλάβει κάποιον παράνομο dj Χωρίς άδεια και παραστατικά κτλ.

5. Υπάρχει χρονικός περιορισμός στην ώρα που θα παίζει ένας Dj;

    Το πρόγραμμα ξεκινάει με την είσοδο του πρώτου και τελειώνει με την έξοδο του τελευταίου προσκεκλημένου της εκδήλωσης από τον χώρο. Πάντως καλό θα ήταν να έρθετε σε συνεννόηση με τον χώρο που φιλοξενεί την εκδήλωση για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

6. Μπορείτε να καλύψετε κάθε εκδήλωση σε οποιοδήποτε μέρος τις Ελλάδας; Η εταιρία μας καλύπτει κάθε μουσική και ηχητική κάλυψη εκδήλωσης τόσο στην Αττική και πελοπόννησο (Αρκαδία , Λακωνία ,Αργολίδα ,Ηλεία ,Κορινθία ,Μεσσηνία )  και σε ολόκληρη την Ελλάδα .

7. Πως είμαστε κατοχυρωμένοι στην ημερομηνία που θα κλείσουμε και ότι όλα θα πάνε καλά;   

     Από την πρώτη κιόλας τηλεφωνική επαφή που θα υπάρξει με την εταιρία μας, και ενώ υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία γίνεται αυτόματα κράτηση ημερομηνίας,  και η οριστικοποίηση της γίνεται μετά από συνάντηση υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ εταιρίας και πελάτη ,και την καταβολή προκαταβολής 20% του συνολικού πόσου.

8. Στην τιμή που αναφέρεται συμπεριλαμβάνονται όλα σας τα έξοδα ; Γιατί κάποιοι συνάδελφοι σας λένε ότι θέλουμε αυτό το ποσό και επιπλέον τα μεταφορικά ή την διαμονή.

     Υπάρχουν πολλοί  που για να δελεάσουν το πελάτη του λένε έτσι με αποτέλεσμα να κλείνουν την εκδήλωση και στο τέλος το ποσό να είναι ίδιο με αυτό που έχει αναφερθεί στην έρευνα αγοράς  που είχε  προηγηθεί  και ούτε απόδειξη να του παρέχει  ούτε backup εξοπλισμό . Ενώ εμείς στην τιμή που σας αναφέρουμε συμπεριλαμβάνονται όλα τα έξοδα  χωρίς να βρεθείτε  προ εκπλήξεως.

9. Όταν κλείνουμε ημερομηνία για κάποια εκδήλωση πως ξέρουμε οτι θα έρθετε ο ίδιος και δεν θα στείλετε κάποιον άλλον;

     Σε όλες  τις συναντήσεις με τους πελάτες μας είτε είναι ραντεβού ή τηλεφωνική επικοινωνία πάντα θα είναι ένας από τους έμπειρους συνεργάτες (οι οποίοι  αναφέρονται και στο site) που θα έχετε έρθει σε επαφή  και ο συγκεκριμένος θα είναι και στην εκδήλωση . Εκτός αν έχει συμβεί κάτι απρόοπτο για το οποίο θα έχετε ενημερωθεί εκ των προτέρων ( και πάλι θα είναι ένας από τους αναφερόμενους : (Αλέξης – Δημήτρης – Νίκος – Κώστας ) και δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεως να είναι κάποιος άπειρος .